05 mrt 2022 Nieuws

Werken bij Knus&Cosy, wat betekend dat?

Je komt in een opstartend bedrijf wat betekend dat je intern inspraak zult hebben over bepaalde keuzes en beslissingen. Horeca werk, maar wel voor het avondeten thuis zijn. Dat wilt toch iedereen?

Je werkzaamheden zullen voornamelijk all-round zijn en dit betekend dat er geen dag hetzelfde zal zijn. All-round werkzaamheden bestaan dus uit alles wat er in en om het bedrijf gedaan moet worden. Dit is van keukenwerkzaamheden tot bar en bediening. Afwas en schoonmaken hoort daar natuurlijk ook bij. Natuurlijk houden we rekening met wensen. Vind je keukenwerkzaamheden bijvoorbeeld super leuk, zul je daar meer bezig zijn dan op de andere werkplekken.

Bij ons heb je ook de ruimte om aan te geven als je bijvoorbeeld een cursus, horeca gericht wilt doen. Bijvoorbeeld: HACCP of sociale hygiƫne. Zo kun je dus naast je werk, ook nog bij scholen in horeca gerelateerde vakken.

Een specifieke opleiding is niet nodig en ervaring is ook geen must. Wij zoeken vooral iemand die het leuk vind om dingen te leren en veel drive heeft om onze lunchroom de leukste en aangenaamste van Oosterhout te maken.

Dus alles even kort samengevat:

– je komt in een nieuw bedrijf en hebt dus inspraak

– je krijgt all-round werkzaamheden

– je bent iedere werkdag voor het avond eten thuis (uitzonderlijk koopavond)

– een bovengemiddeld salaris

– vastigheid

Hopelijk je snel te zien!

Mail ons snel: info@knusencosy.nl

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Onbepaalde tijd